změnit jazyk cz
Počet položek: 0 0,- CZK

MALAYSIA - Recenze od Pospišilečka

A přinášíme recenzi i na Malaysii, a opět od Pospišilečka. Malaysia je kombinace manga a žlutého melounu s trochou chladivého efektu. Ale nebojte, rampouchů je v míře přiměřené.

 

MALAYSIA by MONKEY

Dnes se podíváme na aroma, které se snaží kopírovat malaysijskou produkci. Prostě exotické ovoce, cooling agent a sladidla.

A teď jedna důležitá informace, kterou pro jistotu přiřadím ke každé recenzi. Aby byla dodržena přesná chuť původních Monkey liquidů, tak v každé 60ml lahvičce naleznete jiné množství aromatu. Toto množství je přesně dané původní recepturou. Konkrétně Malaysia obsahuje 7.2 ml aromatu.

Lahvičky jsou kouřové, takže je zamezeno vniknutí denního světla dovnitř. Bohužel není vidět barva ani množství liquidu, protože etiketa nemá žádný průzor..

Popis tvůrce říká, že se jedná o typický malaysijský druh liquidu, který obsahuje exotické ovoce jako je Mango, Cantaloupe (což je žlutý meloun) a chladivou cooládu.

Barva je lehce do žluté a na denním světle hází fialovo-modré odlesky, podobně jako Tonic na diskotéce.

Vůně je především hlavně cítit po žlutém melounu. Ale i Mango je trošku poznat.

Už prvních pár dní po namíchaní je chuť velice dobrá. Je cítit výrazně cantaloupe (neplést si v vodním melounem). Jeho chuť je příjemně sladko-kyselá a velice nezvyklá a svěží. Mango je nejvíce znát na dochuti. Opět se jedná o sladké krémové a hutné mango, které nechutná po jehličí.

I když je doporučená doba ležení dva týdny, tak už po týdnu jsou krásně poznat oba druhy ovoce.
Je pravda, že po delším zrání více vystupuje mango na úkor melounů, ale to vůbec nevadí. Žlutý meloun je stále dominantnější.

A protože je to aroma malaysijského typu, tak nesmí chybět rampouchy a myslím, že cítím i sladidlo. Rampouchů není příliš mnoho. Asi jako u Bangkok Bandit od PJ Empire. Prostě tak akorát. 

Všechny složky spolu tvoří velice dobrý svěží ovocný liquid, který asi nejvíce ocení ti, kdo mají rádi malaysijská aromata a liquidy.
Já je sice nevyhledávám, ale tohle mi vcelku jede. Takové příjemné zpestření vapelistu.

Za mě 9/10

MALAYSIA - Recenze od Pospišilečka - 1794657 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací
paticka
O nás Věrnostní program Doprava Obchodní podmínky Velkoobchod Aktuality Kontakt monkeyliquid
Copyright © www.monkeyliquid.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz